2009. március 11., szerda

Mindennapi apróságok

Sokat számít, még a hétköznapi dolgokra vonatkozóan, milyen motivációval tesszük, milyen energiahullámot indítunk köré.

Például egy szelet zsíros kenyeret is meg lehet enni úgy, hogy áldást kérek mindenkire, akiknek a révén ez az étel idekerülhetett elém, hogy elfogyasszam, megköszönöm mindenkinek, aki áldozatot hozott érte, akár az életével (akár húsevés esetén, de ha jól belegondolok, a növények is életüket adják).

Az étel íze is más lesz, ha főzés, készítés közben legalább semleges próbálok maradni, hogy ne kerüljenek bele az étel energiájába az én negatív gondolataim. Azt szoktam csinálni, hogy inkább mantrázok. Ez lehet egy Mantra, egy pozitív mondat, vagy egyszerűen csak annyi: szeretlek!

És ahogy egyik kedves nagymamám tanította: "Nem az számít, a szádon mi megy be, hanem hogy mi jön ki".

Ez a módszer nagyon beválik, sőt inkább szükséges a spirituális eszközök alkalmazásakor is, hiszen akkor tudok odafigyelni a másikra, és hatékonyabban segíteni, ha én kívül maradok.
Ezt hangsúlyozzuk az Előző életekbe történő Utaztatáskor, szimbólummal támogatott energetikai kezelés közben, de egyéni elemzésekkor is érdemes odafigyelni.
Ha másképp nem megy, a teremtő gondolat erejével elképzelek egy "falat" közénk, ami nem engedi, hogy átmenjenek a másik félre az én személyes gondolataim, energiáim, dolgaim.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése